Mindent Eblapra tettünk fel...

      
Ismeri a Szép Magyarország Magazint? | Kattintson ide!
            Eblap - Nyitólap    

Nyitólap,   Ebböngésző,  Szagnévsor,   Te is bekerülhetsz!   Kutyavásár    Kutya.lap.hu  

Az adatok hitelességéről

Az Eblap, benne a SzaGNévsor is az Interneten található kutyás weblapok rendezett gyűjteménye. Az EbLapon a cégekről csak a legfontosabb adatok derülnek ki, a többit akkor tudod meg, ha követed a hyperlinket.

  • Akinek van weblapja, automatikusan, külön kérés nélkül bekerül az EbLap adatbázisába a következő adatokkal: cégnév/név, irányítószám, helyiség, webcím.

  • A saját cégéről mindenki bármilyen adatot ingyen közzétehet az EbLapon. ( telefon, e-mail, pontos cím, tevékenység, nyitvatartási idő, stb.) Listába kerülhetsz akkor is, ha nincs weblapod, de készíthetünk is egyet.

  • Ha egy cég nem jelentkezik nálam, és weblapja sincs, de egy harmadik fél a saját weblapján megírja a cég adatait, arra is hyperlinket teszek, és így jelölöm: 

Az adatbázist folyamatosan frissítem, ennek ellenére bármelyik adat lehet elavult vagy téves. Tehát az EbLapon található adatok nem tekintendők hitelelsnek. Csak arra szolgálnak, hogy minél több irányba el tudjunk indulni a kereséssel, és mindig érdemes telefonon is érdeklődni.

Kérlek, írd meg, ha téves adatot találsz, vagy ha ismersz olyan céget, weblapot, amelynek az EbLapon a helye!

Horváth Zoltán , ,    30/28-28-777  (Tegeződve egyszerűbb.)